Про це повідомила прес-служба компанії.
Група відновила виробництво хліба, кондитерських виробів і обсмажування кави на Ворзельському заводі у Київській області.
У Fozzy кажуть, що завдяки відновленому електро- та вододопостачанню у групи з’явилася можливість розконсервувати завод. Наразі на роботу повернулися 150 фахівців, працює три цехи.
“Вже відновлено роботу цеху з виготовлення шоколадних виробів “Власна кондитерська”, цеху із заготівлі хліба та хлібобулочних виробів “Крафтяр” та для хлібної майстерні Boulangerie Artisan”, – повідомила компанія.
Також до роботи повернувся третій цех зі свіжого обсмажування кави.
Зазначається, що на підприємстві обсмажується та фасується 36 тонн кави, виготовляється більш як 10 тонн шоколадних виробів та заготовлюється 236 тонн хлібобулочних виробів на місяць.