Як повідомляється, кулінари з досвідом знають про секретні інгредієнти, що дозволяють приготувати солодкий і пружний буряк.
Рецепт солодкого буряку
Для його приготування господині знадобляться цукор та продукт, що забезпечує кисле середовище. Це може бути як сік лимона, так і дев’ятивідсотковий оцет.
За допомогою вищезгаданих інгредієнтів буряк готується наступним чином: спочатку каструлю слід наповнити холодною водою, далі потрібно додати дві столові ложки цукру і стільки ж оцту або лимонного соку. Потім покласти буряк і накрити посуд кришкою.
Щоб перевірити ступінь готовності буряків, їх слід проткнути зубочисткою. Якщо “твердості” не відчувається, то овоч готовий, можна діставати.