Два компоненти і буряк буде солодким: як варити овоч

Автор: Любава Лисичкіна
06:31 27.02

Буряк – овоч, що відрізняється приємним смаком та значною користю для організму. Однак цей плод має недолік – висока щільність, через яку процес варіння розтягується надовго.

Два компоненти і буряк буде солодким: як варити овоч

Як повідомляється,  кулінари з досвідом знають про секретні інгредієнти, що дозволяють приготувати солодкий і пружний буряк.

Рецепт солодкого буряку

Для його приготування господині знадобляться цукор та продукт, що забезпечує кисле середовище. Це може бути як сік лимона, так і дев’ятивідсотковий оцет.

За допомогою вищезгаданих інгредієнтів буряк готується наступним чином: спочатку каструлю слід наповнити холодною водою, далі потрібно додати дві столові ложки цукру і стільки ж оцту або лимонного соку. Потім покласти буряк і накрити посуд кришкою.

Щоб перевірити ступінь готовності буряків, їх слід проткнути зубочисткою. Якщо “твердості” не відчувається, то овоч готовий, можна діставати.

До слова, зручна їжа – чипси, пластівці, тістечка, пудинги: чим небезпечні ультраоброблені продукти харчування.

Великий Київ у Google News

підписатися