Як ідеться, мова йде про новий тренд дозвілля – вечері з цікавими історіями.
Ярослав Козак, засновник клубу екологічного туризму “Добре поїхали”, відомий мандрівник і дослідник Ураїни розповість вам про природу дунайської дельти – єдиної “живої” дельти Європи. Про Дунайський біосферний заповідник, його мешканців. Куди і коли їхати, що дивитися, що смакувати.
А шеф Андрій Северенчук приготує страви Ліпованської рибної кухні з сезонної свіжої дунайки, яку спеціально доставлять для учасників зустрічі у ці дні.
- Коли: 17 квітня в середу о 18.30
- Де: вул. Велика Житомирська, 6, Kyiv, Ukraine
- Вартість 800 грн, в яку входить дві страви, келих вина і цікаві зустрічі.
До слова, поблизу Сирецького парку відкрили зоокафе – простір для собак і про собак.