Як ідеться, буде смачно і пізнавально, адже це не тільки поїдання, але й ціла історія страв, які готуватимуть для учасників святкового “Рідного бранчу”.
Розігріватимутть апетит холодними закусками, серед яких козячий сир з маринованими грибами, фермерський сир із шовдарем та буженина з сиром із васабі.
Гарячими закусками будуть запечені баклажани з томатами, бататові зрази з кроликом та фарширований перець із морепродуктами.
На основну страву приготують м’ясний заєць, себто м’ясний хлібець. А на завершення бранча – ліниве київське тістечко з екзотичним панданом.
Модераторкою вечері буде пані Олена, яка знається на традиціях приготування українських страв. Тож до кожної страви додасться історія про неї.
- Де і коли: 24 серпня, 16:00 – 18:00, Resto у River Mall.
- Вартість: 800 гривень,