Про це розповіли в Управлінні комунікацій Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.
Військовослужбовець Олег Ковальчук взяв участь у першому виїзному конкурсі ювілейного сезону “МастерШеф”, на якому зібрали гроші на потреби ЗCУ. У минулу неділю в Києві в парку ім. Т.Г. Шевченка відбувся перший виїзний конкурс 15-го ювілейного сезону “МастерШеф” на якому його учасники змагалися у виготовленні кулінарних страв.
Усього змагалися ТОП 20 учасників 15-го сезону проєкту “МастерШеф” поділених на дві команди по 10 людей. Одним з капітанів команд був військовослужбовець Десантно-штурмових військ ЗС України Олег Ковальчук, учасник проєкту “МастерШеф” 6-го сезону.
"Ми зробили ставку на український стріт-фуд, приготувавши курячий бульйон з галушками, козацький куліш, м’ясні крокети, курячі крильця, до яких зробили соуси, сирні кульки для дітей, запечені яблука на шпажках, шоколадний та ванільний бісквіти, узвар, какао. Усе виготовлене глядачі смакували з великим апетитом, не забуваючи переказувати кошти для армії", – поділився своїми враженнями Олег Ковальчук.
У цьому році Олег Ковальчук приєднався до лав Десантно-штурмових військ ЗС України, де проходить військову службу на посаді кухаря в одній з військових частин.
За традицією конкурсу, виготовленими смаколиками частували тут же усіх бажаючих. Натомість, людей просили донатити, хто скільки може, на потреби Збройних Сил України.
До слова, у столиці відбувся перший Rizatdinova Cup, від виступу Саші Паскаль перехоплює подих (відео).