Наразі відомо, що у закладі фокусуються на тому, щоби подавати якісну та смачну їжу за доступними цінами.
Тут подають пасту власного виробництва, а тісто на піцу ферментують 72 години й запікають у печі. Бренд-шефом став Олександр Цвігун, який раніше працював бренд-шефом закладу «Мрійники»у Львові.
У Si можна замовити пасту та піцу з собою, а найближчим часом у меню додадуть пасту, яку можна буде самостійно готувати вдома. Також анонсують запуск власної доставки. Окрім того, подають основні страви, супи, салати, закуски та каву від Mad Heads і «не такий, як в інших закладах» фільтр. З бару можна замовити коктейлі.
У меню – рігатоні з пармезановим мусом та трюфелем – 315 гривень, кольорові равіолі – 405 гривень, піца зі слабосоленим лососем, креветкою й фенхелем – 485 гривень, орзо з телячими щічками та чорним пармезаном – 355 гривень, ромова бабка з сезонними ягодами – 290 гривень, ванільно-лемонграсова панакота – 285 гривень, тощо.
КОЛИ: 12:00–20:00 (тестовий режим)
ДЕ: Шевченківський район, вулиця Прорізна, 20.
До слова, біля Межигір’я з’явився новий грузинський ресторан.