Як повідомляється, на вулиці Верхній Вал відкрився ресторан “Novella”.
Це заклад від переможця кулінарного шоу “Мастер Шеф”: меню розробив бренд-шеф закладу Вадим Бжезинський. Він є випускником французької кулінарної школи Le Cordon Bleu, а також переможцем сьомого сезону “Мастер Шеф”.
Сам ресторан створено за виглядом затишної бібліотеки з величезними книгами на стінах, зручними столиками та диванами.
Гостям пропонують сніданки, стартери салати та супи. Можна замовити італійську пасту з морепродуктами, ризотто, піцу, сендвічі та десерти.
Так, наприклад, Сскрембл на тості з беконом, гуакамоле і пудрою із маслин коштуватиме 295 грн, хумус з трюфельною пастою, фокаччею та копченою куркою — 145 грн, томатний суп з моцарелою та базиліком обійдеться у 245 грн, паста карбонара — 395 грн, а стейк зі свинини на кості з овочами — 355 грн;
Адреса: вулиця Верхній Вал, 10
Режим роботи: з 10:00 до 22:00.