Біля Межигір’я з’явився новий грузинський ресторан

Автор: Любава Лисичкіна
23:07 16.07

Хінкалі роблять з пряним, дуже насиченим спеціями м’яском, а до аджарського хачапурі додають не тільки сулугуні, а ще й моцарелу та бринзу.

Біля Межигір’я з’явився новий грузинський ресторан

Як ідеться, Georgian Factory працює у Нових Петрівцях.

Варто їхати, якщо хочеться відпочити від шуму міста або зібрати всіх своїх на вино і шашлики. Тут ідеально для великих компаній та родин: є окрема дитяча кімната та дитячий майданчик, а на території розміщені міні будиночки.

Гості зазначають, що тут час зупиняється, липи шелестять, музика лине легко і тихо, келихи дзвенять, хачапурі тягнеться. Варто їхати, якщо просто хочеться до природи і якщо не просто хочеться відсвяткувати день народження, хрестини чи навіть маленьке весілля. 

Заклад складається з окремої  будівлі на два поверхи з великою терасою та власним садом: на першому поверсі винна шафа, бар та затишні столики, а другий створили спеціально під заходи та банкети, міні будиночків та саду з липами. 

Команда працює швидко, легко, привітно, дружньо. Готують переважно грузинську кухню: хачапурі, хінкалі, м’ясо на мангалі. Але є і кілька європейських позицій по типу брускет, хумусу, паштету (зручно для банкетів). Хінкалі  роблять з пряним, дуже насиченим спеціями м’яском, а до аджарського хачапурі додають не тільки сулугуні, а ще й моцарелу та бринзу.

 Ціни середні. Так:

Бадріджані 195 грн
Ребра на мангалі 345 грн
Хінкалі (4 шт) 216 грн 

Мегрельський хачапурі 285 грн
Оджахурі 336 грн 
Aperitivo Spritz 175 грн

Де: Вишгородська 155, Нові Петрівці (15 хв на авто від ст.м. Оболонь).

Нагадуємо, від спеки та відключення світла у столиці реєструють 2-3 спалахи харчового отруєння на тиждень.

Великий Київ у Google News

підписатися