Як повідомляється, мова йде новий заклад середземноморської кухні «Різотто смажить паелью».
У закладі є колекція глеків та кавоварок, античні театральні маски, іронічні неонові надписи та величезний портрет Далі з неоновими окулярами та великою порцією пасти.
В основній залі можуть розміститися 53 гості, є ще затишна VIP-зала для 10 гостей.
Хіти меню — це паелья з мідіями, тигровими креветками, кальмарами та артишоками, а також два види різотто: «4 сири» зі скоринкою з пармезану та буряковою пудрою, а також різотто з грибами, в’яленими томатами та трюфельною олією.
Також у ресторані готують декілька видів піци та пасти. На закуску пропонують іспанські тапаси: з хамоном, лососем, яловичиною, овочами, брезаолою. Традиційно в Іспанії їх подають до вина або пива. В «Різотто смажить паелью» тапаси коштують від 50 гривень, келих вина — від 90 гривень. Тож навіть із невеликим бюджетом можна поекспериментувати з фуд-перінгом.
Серед цікавих авторських рішень — шоколадний фонтан, який подають під куполом із темного або білого шоколаду. Це страва із шоу подачею: від гарячої карамелі купол тане та поєднується з фонданом, фруктами та морозивом.
Є декілька видів авторських настоянок, які подають із желе ручної роботи: яблучна з медом на віскі, полунично-малинова на джині та грушева на горілці.
Сніданки подають весь день: сирники, омлет та «англійський сет» із яєчнею, беконом, ковбасками, бобами, квасолею та авокадо.
Ціни: тапас із хамоном і грушею — 55 грн, паелья з морепродуктами та артишоками — 275 грн, різотто з білими грибами, пармезаном та трюфельною олією — 245 грн, піца «5 сирів» — 340 грн, сирники з крем-сиром та манго — 150 грн, келих вина — від 90 грн
Адреса: бул. Шевченка, 37/122
Режим роботи: 10:00 — 22:00
Відомо, у центрі відкрилася нова їдальня: тут можна скуштувати велетенські вареники.