Організатор – Епіцентр К
Мова йде про приготування традиційних пасок, але на заквасці з використанням стартової культури на професійному італійському обладнанні.
Організатори звертають увагу, що майстер-клас може стати в нагоді також тим, хто хоче розпочати власний бізнес. Власна пекарня – це прибутковий та перспективний бізнес в Україні. Формат «пекарня біля дому» в Європі став найбільш популярним видом сімейної справи, ніж заводське та масове виробництво хліба.
Майстер-клас триватиме 4 години і пройде за підтримки професійних технологів компанії Lesaffre.
- Реєстрація за тел.: 38(050) 930 16 37
- Організовує: бейкері-лабораторія Polin
- Коли: 10:00-14:00, 20.03.2024
- Де: Київ, вул. Полярна 20-Д, вхід D до ТЦ «Епіцентр», 33 ряд
До слова, ярмарки цього тижня: ятки з овочами та фруктами розгорнуть у кожному районі столиці.