Організатор заходу – Сільпо
13 липня з 14:00 до 16:00 у Києві за адресою вул. Дніпровська набережна, 12 у «Сільпо» відкриється Смакомайстерня бренд-шефа ресторанних проєктів Fozzy Group Марко Черветті.
Основна страва майстер-класу – восьминіг за рецептом шефа з фірмовим гарніром з аспарагуса.
Окрім приготування шедевра, Марко поділиться невеличкими лайфгаками про вибір продуктів. Ви дізнаєтесь, як правильно обирати артишоки, фенхель, бакалу та устриці.
А також познайомитеся з різними видами томатів, як швидко та смачно приготувати фокачу вдома і як готувати каракатицю.
Відвідувачі Смакомайстерні зможуть продегустувати окремі позиції з авторського меню Марко Черветті.
Участь у майстер-класі безкоштовна, але потрібно зареєструватися:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf9yCYjdEO…/viewform…
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf9yCYjdEO…/viewform…
До слова, у столиці пройде фестиваль “Вулична Їжа: Смаки Світу”.