Про ресторанні страви та про те, як їх готувати розповість учасник «МастерШеф-7» Євген Білий.
Учасники послухають разом із Фестирудзами про ресторанні справи та страви Євгена Білого, який вміє дивувати презентаціями! Нині Євген створює шедеври у ресторані SINO.
Разом приготують:
– тар-тар з тунця з гуакамоле та трюфельним шисо;
– наполеон із лососем з трюфельним крем-чізом та лимонним соусом;
– паніпурі з картопляною еспумою та скумбрією.
– наполеон із лососем з трюфельним крем-чізом та лимонним соусом;
– паніпурі з картопляною еспумою та скумбрією.
Коли: 2 березня о 14:00.
Де: м. Київ, Дніпровська набережна 12, ТЦ River Mall. Зустрічаємося на фудхолі «Сільпо» Resto.
Де: м. Київ, Дніпровська набережна 12, ТЦ River Mall. Зустрічаємося на фудхолі «Сільпо» Resto.
Майстер-класи із шефами безкоштовні. Враження безцінні
Деталі: https://docs.google.com/…/1rgESSUVxOtpEFr6AE7t5xnd…/edit
Деталі: https://docs.google.com/…/1rgESSUVxOtpEFr6AE7t5xnd…/edit