Баклажановий крем-суп та 14 видів чебуреків: у столиці відкрився новий ресторан

Автор: Любава Лисичкіна
23:19 20.11

На вулиці Солом’янській відкрився ресторан “Чотири чебуреки Prosecco Bar”. Це перший заклад у Києві від команди зі Львова.

Баклажановий крем-суп та 14 видів чебуреків: у столиці відкрився новий ресторан Фото: ілюстративне
оренда квартири Київ

Як повідомляється, заклад позиціює себе як “чебуречна третьої хвилі”.

У ресторані готують 14 видів хрумких чебуреків та янтиків, до яких можна обрати соуси. Засновники створили спеціальне тісто для чебуреків, яке вбирає менше жиру та смакує з крафтовим пивом, вином та ігристим.

Також в меню є супи, закуски, веганські боули та страви кримськотатарської кухні. Серед напоїв — кава, крафтові чаї, авторські коктейлі, вино та просеко.

На десерт пропонують замовити пахлаву, сирники або брауні.

  • Класичний чебурек з телятиною — 84 грн;
  • Чебурек “П’ять сирів” — 89 грн;
  • Чебурек з бараниною — 89 грн;
  • Чебурек з вишнями та корицею — 89 грн;
  • Янтик з куркою та зеленню — 84 грн;
  • Янтик з качкою по-пекінськи — 179 грн;
  • Баклажановий крем-суп — 109 грн;
  • Пахлава з медом та горіхами — 94 грн;
  • Вино – від 88 грн за келих;
  • Пиво — від 60 грн.

Адреса: вулиця Соломʼянська, 16

powerukraine

Режим роботи: з понеділка по п’ятницю з 11:00 до 22:00, у вихідні з 11:00 до 23:00.

До слова, різні види кебабу: у столиці відкрилися два заклади I Love Kebab.

Великий Київ у Google News

підписатися