Як повідомляється, заклад позиціює себе як “чебуречна третьої хвилі”.
У ресторані готують 14 видів хрумких чебуреків та янтиків, до яких можна обрати соуси. Засновники створили спеціальне тісто для чебуреків, яке вбирає менше жиру та смакує з крафтовим пивом, вином та ігристим.
Також в меню є супи, закуски, веганські боули та страви кримськотатарської кухні. Серед напоїв — кава, крафтові чаї, авторські коктейлі, вино та просеко.
На десерт пропонують замовити пахлаву, сирники або брауні.
- Класичний чебурек з телятиною — 84 грн;
- Чебурек “П’ять сирів” — 89 грн;
- Чебурек з бараниною — 89 грн;
- Чебурек з вишнями та корицею — 89 грн;
- Янтик з куркою та зеленню — 84 грн;
- Янтик з качкою по-пекінськи — 179 грн;
- Баклажановий крем-суп — 109 грн;
- Пахлава з медом та горіхами — 94 грн;
- Вино – від 88 грн за келих;
- Пиво — від 60 грн.
Адреса: вулиця Соломʼянська, 16
Режим роботи: з понеділка по п’ятницю з 11:00 до 22:00, у вихідні з 11:00 до 23:00.
До слова, різні види кебабу: у столиці відкрилися два заклади I Love Kebab.