Вихопив гроші та втік. На Лісовому масиві затримали грабіжника зі стажем

Автор: Володимир Хлєбников
01:33 09.06.2022

Неодноразово судимий за крадіжки мешканець Лісового масиву Києва пограбував перехожого. Поліцейські протягом години затримали зловмисника, а слідчі повідомили йому про підозру.

Вихопив гроші та втік. На Лісовому масиві затримали грабіжника зі стажем

За грабіж, скоєний в умовах воєнного стану, фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі, інформує Поліція Києва.

Подія сталася на вулиці Мілютенка у Деснянському районі столиці. До поліції звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що його пограбував невідомий.

У ході проведення оперативно-пошукових заходів протягом години поліцейські затримали ймовірного підозрюваного у пограбуванні.

Ми встановили, що заявник перераховував гроші на вулиці, коли до нього підбіг невідомий та вихопив їх. Далеко втекти зловмиснику завадили оперативні працівники, які за наданим потерпілим описом впізнали та затримали 42-річного місцевого мешканця. Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання за скоєння трьох крадіжок. Ми вилучили частину грошей, які нападник не встиг витратити на власні потреби, та затримали його“, – розповів начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Андрій Гринь.

Слідчим відділом відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як писав “ВК“, днями молодий киянин влаштував криваву різанину на Виноградарі.

Читайте також: У Києві затримали чоловіків, які фотографували обстріляний ракетами завод

Великий Київ у Google News

підписатися