1300 метрів у крижаній воді. Військовий льотчик переплив Дніпро у Києві

Автор: Галина Ворона
13:12 01.12.2021

Військовий льотчик бригади транспортної авіації Повітряних сил України Владислав Оберемок переплив Дніпро у Києві. 1300 метрів “форсування” Дніпра він присвячує 30-й річниці Збройних сил України і хоче таким чином привернути увагу суспільства до українських захисників, які боронять державу на сході, а також до тих, хто схилив голову у боротьбі з окупантом.

1300 метрів у крижаній воді. Військовий льотчик переплив Дніпро у Києві

Як розповіли столичні рятувальники, які наглядали за військовим, заплив відбувся днями біля Південного моста.

Військовий, одягнувши гідрокостюм, переплив річку дистанцією 1300 м, під час запливу завжди жартував та посміхався до рятувальників. На березі плавця чекали його друзі та співслужбовці. Там його напоїли теплим чаєм, хоча як він говорив, що навіть не замерз.

Для Владислава це не перший подібний заплив: він професійно займається плаванням та має досвід плавання у холодну пору.

Рятувальники наголошують, що подібні заходи повинні завжди проводитись під пильним наглядом, тому не слід самостійно та без відповідної підготовки перепливати водойми.

Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві Військовий льотчик переплив дніпро у Києві

Читайте також: На честь військових. Завтра в українському обігу з’являться нові монети (ФОТО)

Великий Київ у Google News

підписатися